Рок-н-ролл марафон 'Я буду жити!'

Благодійний проект українських музикантів

12 вересня 2012 року в Києві в клубі STEREO PLAZA відбувся благодійний концерт, метою якого було збір коштів на придбання  препаратів для лікування хворих на лімфому з усієї України та інформування суспільства про проблему.

Головними організаторами стали “Асоціація допомоги інвалідам та пацієнтам з хронічними лімфопроліферативними захворюваннями” та Рок-група DРУГА РІКА .

Рок-н-рольний марафон підтримали  Dруга Ріка, С.К.А.Й., Бумбокс, Океан Ельзи, Крихітка, O.Torvald, Bahroma, ШИМА, EPOLETS. Приємно, що найпопулярніші українські гурти не стоять осторонь проблеми раку.

На високому рівні, під бурхливі оплески пройшов концерт музикантів, які небайдужі до людських страждань. Емоційне, високопрофесійне дійство тривало понад 5 годин!!! Майже дві тисячі глядачів підтримали проект “Я буду жити!” І це ЗДОРОВО!!!

Зібрано  пожертви на суму 275 749,75 грн. На ці кошти будуть придбані препатати для онкохворих пацієнтів Національного інституту раку та Київського центру трансплантації кісткового мозку. У людей знову з'явиться шанс на життя.

Здоров'я, щастя, радощів кожному, хто відкрив серце ДОБРУ та БЛАГОДІЙНОСТІ.

Будемо сподіватися, що стане традицією збиратися великою РОК-сім'єю і робити ВЕЛИКІ справи!

З повагою та любов'ю, правління Асоціації та Оргкомітет проекту “Я буду жити!”




Н А Ш І    П А Р Т Н Е Р И

Нас також підтримали:

Київський національний лінгвістичний університет

Київський національний університет культури і мистецтв

Київський політехнічний університет

Національний транспортний університет

Інститут права та психології Національної академії МВД України