Конференція 25-26 квітня 2017 р.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у І міжнародній конференції «Як покращити лікування лімфом: роль ПЕТ і морфологічної діагностики».

Організатори: Національний інститут раку; Центр AntoineLacassagne, Ніцца, Франція; Асоціація онкогематологів України; ВГО «АДІП ХЛПЗ»

Успішне лікування лімфом є неможливим без своєчасної, якісної та сучасної діагностики. Постійне оновлення знань і професійних навичок є запорукою ефективної діагностики та лікування цих захворювань. З цією метою вперше в Україні 25-26 квітня буде проведена І міжнародна конференція: «Як поліпшити лікування лімфом: роль ПЕТ і морфологічної діагностики».

Особливістю конференції є залучення фахівців з різних галузей медицини, які беруть участь в менеджменті пацієнта з лімфомою. Провідні європейські експерти з Франції, Італії, Великобританії, Польщі та України прочитають доповіді, присвячені ролі ПЕТ в діагностиці, стадіюванні, моніторингу та плануванні терапії; детально будуть висвітлені питання особливостей трактування ПЕТ при різних типах лімфом.

Морфологічна частина конференції буде присвячена оновленій в 2016 році Класифікації гематологічних неоплазій ВОЗ, яка є неодмінною частиною встановлення варіанта лімфоми.

В рамках конференції передбачається інтерактивна робота всіх учасників і надається можливість обговорення клінічних випадків.

Дати проведення: 25-26 квітня 2017р.

Місце проведення конференції: м. Київ, вул. Госпітальна 4,

Прем’єр – Готель «Русь».

Реєстраційний внесок: 750 грн. – за 1 день конференції; 1000 грн. – за 2 дня конференції.

Для членів Асоціації  Онкогематологів України: 500 грн. – за 1 день конференції, 750 грн. – за 2 дня конференції.

Інформацію щодо членства в Асоціації Онкогематологів України можна знайти у відповідному розділі сайту

Зареєструватися для участі у конференції можливо за посиланням: https://goo.gl/forms/ ilPs4A7HRas7GzBB2

З усіх питань звертайтеся за адресою електронної пошти: hematology@unci.org.ua