Олена Кулик

Вам лікар повідомив про діагноз і він невтішний. Всі, і навіть я, усвідомлюють в цю мить, що багато чого не зроблено, не сказано найголовніших слів і ще багато думок про заплановане. Перед кожним постає важке питання…
Звичайно, хвороба  підступна… Але, з підтримкою рідних і правильного курсу лікування, можливе подолання недугу. Цю хворобу долають комплексно. Не малу роль в лікуванні відіграє моральний і фізичний настрій «одужуючого» (так один лікар порекомендував називати всіх пацієнтів відділення).
Починаючи лікування, кожен повинен поставити ціль! Налаштуватись! І багато, багато терпіти труднощів, фізичного знесилля, а найголовніше гнати від себе погані думки. В кожного є хоббі,  на яке завжди не вистачає часу за спішним темпом життя. Знайдіть час для поєднання  лікування з хоббі. Малювання, вишивання, фотографія, майстрування гойдалки для сина та ін., все, щоб бути зайнятим і щасливим. Приємні клопоти над роботою відганятимуть погані думки, а також покращать емоційний стан. Зустрічайтесь з друзями, рідними і проводьте якомога більше часу з коханими!!! Оточуйте себе позитивними емоціями – результат незабариться!!! Бажаю всім швидкого одужання!

Олена Кулик