Конференція гематологів та онкологів

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація допомоги інвалідам і пацієнтам з хронічними лімфопроліферативними захворюваннями» взяла участь у підготовці та проведенні щорічної IX науково-практичної конференції з міжнародною участю «Перспективи діагностики та лікування гематологічних захворювань», яка відбулася в місті Києві 18-19 квітня 2019 р.

Серед 167 зареєстрованих учасників конференції відомі європейські фахівці: проф. Джузеппе Сальо (Італія), проф.Тіціано Барбуї (Італія), проф. Сандра Лейніце (Латвія), проф. Томас Ліон (Австрія), проф.Чингиз Асадов (Азербайджан), провідні українські фахівці з ННЦРМ та профільних інститутів НАМН, делегати від Литви, Грузії, Казахстану, а також лікарі-гематологи з областей України.

Мета конференції – поширення сучасних знань та досвіду щодо досягнень в галузі діагностики та лікування хронічної мієлоїдної лейкемії, Ph-негативних мієлопроліферативних неоплазій, МДС, анемій, таласемії та інших гематологічних захворювань. В програмі конференції включені лекції та доповіді спеціалістів в галузі гематології з Італії, Латвії, Азербайджану, Австрії.